DOKUMENTARI_1

Aku telah menonton sebuah Dokumentari bertajuk The Arrival. Dokumentari yang menceritakan rancangan Zionis/yahudi dari zaman Firaun lagi sehingga sekarang dan seterusnya akan datang. Dokumentari ini mempunyai 50 episod. Tapi aku baru sahaja tgk smpai episod ke tujuh. tp aku ade input nk share ngan blogger semua.

Anda ingin tahu?

bentuk-bentuk bangunan di dunia ini akan mempengaruhi diri kita. Manusia terdiri daripada 3 aspek kehidupan yang mudah dipengaruhi oleh alam sekeliling (Mind, Body, Soul).

Seni bina Islam pada bangunan kebanyakkan ia munggunakan kubah dan bangunan berbentuk oktagon. Seni bina ini sebenarnya akan mengeluarkan dan menerima tenaga/cas positif.

Seni bina Yahudi pada bangunan kebanyakkan ia menggunakan bentuk piramid, segi tiga dan bangunan2 pencakar langit. Seni bina ini sebenarnya akan mengeluarkan dan menerima tenaga/cas negatif yang banyak.  dan secara ayat kasar akan menghasilkan evil energy.

Segala ciptaan Allah yang maha hebat ini khususnya manusia, setelah dikaji mengikut prinsip sains ia sememangnya dibentuk dari titik mula2 sekali permulaan daripada zarah atom, proton, elektron yang mempunyai cas negatif atau positif. Apabila bangunan2 yang berunsur reka bentuk yahudi semakin banyak dibina. Ia yang mengeluarkan tenaga cas negatif dan akan bergabung dengan cas negatis dalam tubuh manusia dan seterusnya manusia akan terus mempunyai sikap negatif dari aspek rohaninya. 

Contoh lain. Masjid. masjid mempunyai reka bentuk yang akan menghasilkan tenaga cas positif. cuba kalau anda masuk masjid. cas positif akan bergabung ngan cas positif dalam badan. apabila banyak cas positif dalam rohani kita, kita kan buat perkara yang baik yang mendekatkan kita kepada Tuhan yang Esa.

Advertisements

1 Response so far »

  1. 1

    pany said,

    ye. penah dengar jugak kalo semayang jemaah, bile bahu temu dengan bahu orang laen, boleh neutral kan cas2 dalam badan.


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: